Full Speed

 
Eigenaar Bert Kooy heeft de belangen van de "Full Speed" ondergebracht in de stichting "4,5 Ton Speed"
 

Verslag wedstrijd Wekerom en Culemborg 30 april 2012

Het was niet alleen de eerste wedstrijd van de Full-Speed dit jaar maar ook voor Roy de Groot was het de eerste keer dat hij verantwoordelijk was voor het vervoer naar de wedstrijd. Roy heeft zijn 18e verjaardag aangegrepen om binnen no-time al zijn rijbewijzen te hallen en is dan ook al als internationaal chauffeur werkzaam bij  Bouwheer in Zeewolde.
Doordat er geen gelegenheid was geweest om de Full-Speed uit te testen tijdens een wedstrijd en er toch het een en ander is veranderd aan de machine was het lastig een goede setup te kiezen. Het resultaat was een teleurstellende 6e plaats maar wel met positieve meetresultaten. Wouter Peelen wist de eerste wedstrijd op zijn naam te zetten, ook nieuwkomer Red Expectation maakte een goed indruk met een tweede plaats.
Vanuit Wekerom als een haas naar Culemborg waar de organisatie de 4,5 Ton Sport wat later in het programma had geplaatst. Ditmaal wist Bo de Full-Speed naar een zesde plaats te sturen in een veld van 15 deelnemers zonder dat er één Full-Pull werd gereden. De man in bonus was buurman Jan Druijf die met zijn combinatie beslag wist et leggen op de eerste plaats met ruim anderhalve meter voorsprong op de nummer twee.
Kortom een enerverende dag met diverse verbeter puntjes.

Groet van de Lowland Pullers uit Nieuwland.

 

 

 


 2011 - Tractor Pulling Team "LOWLANDPULLERS" - Nieuwland - Powered by VOWEB